Forside Produkter Galleri Kontakt Salgsbetingelser
PROFIL

FoilTech beskæftiger sig med alt inden for visuel identitet. Vi kan tilbyde fremstilling af stofbannere, gulv-, lys- og gavlreklamer, udstillingssystemer, som f.eks. roll-ups, pop-ups og demonstrationsborde. Sidst nævnte kan anvendes til messer, udstillinger, konferencer samt mange andre formål i showrooms, receptioner, som supplement til større udstillingsstande og meget mere.

Vi producerer og varetager selv hele processen fra print, folieskæring, og montering til DTP arbejde, såfremt dette er nødvendigt. Desuden indkøber vi også selv alle udstillingsprodukter direkte hos producenten, hvilket sikrer vores kunder, at de undgår fordyrende mellemled.

I 2004 lancerede vi FoilTech solsejl, som en ny og anderledes måde at overdække eksempelvis sin terrasse på. Solsejlet fremstilles i kvalitetsmaterialer som bl.a. er imprægneret og UV-bestandigt. Spændes solsejlet op, korrekt og meget stramt, kan det forblive opstillet hele sommerhalvåret.

Solsejlet er tænkt som en ny og meget æstetisk form for overdækning, som monteres enten ”fast” i mur/spær i den ene ende og på en mast i den anden, eller frit på græsplænen med 1, 2, 3 eller 4 master i samme eller forskellig længder - mulighederne er uendelige.

Læs mere om vores produkter

 

Website by xWare